• USD
  • |
  • UAH
ДЗВОНІТЬ НАМ: Пн-Пт: с 9.00 - 19.00 Сб: с 9.00 - 18.00
+38(067) 770-01-19 +38(099) 648-05-25
Тільки опт. Мінімальне замовлення 2000 грн.
Всі товари в наявності.
Тільки опт. Мінімальне замовлення 2000 грн.

Про нас

Наша місія – бути найкращими постачальниками головних уборів для кожного, надавати своїм клієнтам широкий вибір, лояльні та доступні ціни!
Інновації та бажання здобувати найвищого результату становлять базу нашого розвитку.

Ми створюємо найбільш популярні та якісні товари. Ретельно підбираємо всі моделі та кольори, щоб клієнти отримали максимальну вигоду від партнерства з нами. Маємо партнерів по всій Україні, що повертаються до нас знов і знов, впевнені в чудовій співпраці.

Тому вже багато років пропонуємо професійну співпрацю. Наша мета бути чесними зі своїми клієнтами, довіра яких для нас – безцінна.

Сьогодні ми - це
  • Найбільший український постачальник головних уборів країни
  • Об’єднання експертів дизайну, стилю та ділових рішень
  • Ретельно відібрані матеріали, сучасні та затребувані моделі
  • Компанія, яку об’єднує любов до візуальної культури, смаку, стилю та якісних матеріалів.
По яким принципам працюємо

За роки роботи ми створили найбільший оптовий шоурум в Європі з максимальним асортиментом, для вашої зручності створили онлайн-магазин, де розміщаємо найсвіжіші новинки унікальних товарів. Ми пропонуємо те, що нам дійсно подобається. Більшість продукції ми розробляємо та виготовляємо в Україні з якісних матеріалів. Тому самі контролюємо всі процеси та гарантуємо якість і довговічність кожного товару. Ми маємо власні бренди, власне виробництво та співпрацюємо лише з перевіреними постачальниками. А також постійно працюємо над поліпшенням та оновленням різноманітності асортименту.

17 років з вами

Наша історія на українському ринку розпочалася з 2006 року. Ми поставили собі мету зробити в Україні наймасштабніший і найкрасивіший вибір головних уборів і аксесуарів в одному місці. Сьогодні ми маємо тисячі щасливих постійних клієнтів і прагнемо репрезентувати всі модні тренди, щоб вони були доступні кожному. Пропонуємо тільки найкращі товари з швидкою доставкою і в маленькі містечка, і в найбільші міста.

Наші фахівці постійно знаходять нові рішення та шляхи їх реалізації. Ми налаштовані на довготривалі відносини з нашими клієнтами і знаємо все про матеріали та конструкції, комфорт і стиль, тренди та вічну класику. Ми застосовуємо сучасні методики та технології і вносимо в розробку індивідуальний досвід.

Хто приймає заявки та обробляє замовлення

Ми – це не тільки шоурум, склад чи онлайн-магазин, а ще й постійно зростаюча компанія, де ви можете не тільки одержати замовлення, але й оглянути суперновинки і товар, що найкраще продається. Професійні менеджери з задоволенням познайомлять вас з асортиментом та нададуть поради щодо вибору продукції. Ми постійно докладаємо зусиль щоб бути на крок попереду. Співпрацюючи з нами ви отримаєте максимальну користь від співробітництва з нашими фахівцями, які мають практичні знання та знають специфіку роботи з товаром.

Відправляємо до 200 посилок в день

За допомогою налагодженої системи логістики та безпосереднього контакту з замовником, відправлення товару відбувається швидко. Ми у будь-який час докладаємо зусиль щоб запропонувати вам оптимальні товари та доставити їх максимально швидко і безпечно. Ми опрацьовуємо до 200 пакунків на день (відправки, доставка кур’єром, самовивіз).

Ми цінуємо кожного нашого клієнта і прагнемо забезпечити високий рівень обслуговування. Наша команда професіоналів завжди готова допомогти вам з вибором, відповісти на ваші запитання і забезпечити плавний процес оформлення замовлення. Ми цінуємо ваш час і приділяємо увагу кожній деталі, щоб ваше оптове замовлення було виконано точно і вчасно. Будь ласка, напишіть нам, якщо у вас виникли питання чи задачі, які ми можемо допомогти вирішити.
Директор
Інформація про компанію

У компанії SUMWIN, м. Київ, роздрібні реалізатори можуть купити теплі зимові та демісезонні шапки для всіх підлог і віків оптом з доставкою по всій території України. У наш асортимент включені різноманітні моделі головних уборів, але всіх їх об’єднує висока якість і відмінна оптова ціна.

Наприклад, вже кілька сезонів поспіль популярні жіночі в’язані шапки з хутряними помпонами, які вигідно купити оптом в різних кольорах. В онлайн-магазині SUMWIN в Києві є і інші варіанти – в’язані шапки з об’ємними косами, в’язані шапки з козирками і берети з квітковою вишивкою. Крім них на українському ринку галантереї та аксесуарів великим попитом користуються жіночі шапки-шкарпетки, в’язані шапки з валиками, шапки, декоровані стразами, і / або з вушками.

Наша команда

Потреби наших клієнтів постійно були і будуть нашим основним пріоритетом. Ми слідкуємо за тим, щоб всі процеси працювали відмінно. Наша команда кваліфікованих спеціалістів працює 6 днів на тиждень, дбаючи про потреби клієнтів, надаючи допомогу у виборі продукції та швидко вирішує будь-які технічні питання.

Ми ретельно відбирає тканини та фурнітуру і піклуємося щоб кожен віднайшов саме те, що йому треба. Вибагливо слідкуємо за модними течіями і на кожному етапі нашого виробництва працюють справжні професіонали.

Процес, що проходить наш товар починається з вибору тканини, проходить закрійний та виробничий цехи, відділ контролю якості та відділ пакування. Виріб проходить не просто через працівників - кожен вкладає не тільки професіоналізм, а й піклування, щоб клієнти тішилися співпрацею з нами.

Sumwin logo
ЯК З НАМИ ЗВ’ЯЗАТИСЬ
Якщо у вас виникає питання чи потрібна порада , консультація або додаткова інформація, ви можете зв’язатися з нами по телефону, електронній пошті або у месенджерах.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.